Andre services

KIWIK Miljø leverer også andre services professionelt. Herunder produktløsninger med levering af rengøringsmaterialer og rengøringsmidler eller leveringen af dagligdags hygiejne- og sanitetsprodukter. Det være sig ligeledes udførelse af alle typer gulvbehandling herunder tæpperensning og genopretning af linoleumsgulv- og trappeopgange mv.

KIWIK Miljø tilbyder linnedservice, måtteservice samt persienne- og gardinrens.

KIWIK Miljø udfører liftopgaver, hvor vi håndtere enhver opgave i højderne. Ydermere kan vi være behjælpelig med levering af lifte til andre gøremål.

KIWIK Miljø leverer planteservice med anskaffelse, vanding og vedligehold af planter eller plantermiljøer, netop til at opnå et bedre indeklima i kontormiljøer.

KIWIK Miljø tilbyder bemandingsløsninger i forbindelse med opgaver, hvor der er behov for ekstra håndkraft eller hands til en opgave.

KIWIK Miljø levere også disse serviceydelser i koncern- og storkunderegi, hvor behovet er i større omfang eller ved flere afdelinger fordelt over forskellige geografiske lokationer.

Desuden løser KIWIK Miljø special- og ad hocopgaver.

KIWIK Miljø er altid til tjeneste ved udarbejdelse af tilbud efter besigtigelse af opgaves art og omfang. Tilbud gives naturligvis uforpligtende.

Såfremt yderligere oplysninger omkring virksomhedens virke måtte have interesse, står vi gerne til rådighed med yderligere information.