Hotel & Restauration

KIWIK Miljø levere professionelle serviceydelser til hotel, restauration, kantine og køkken i alle formater eksempelvis - industri- og storkøkken.

KIWIK Miljø tilbyder kvalitetsløsninger til hoteller og slotshoteller, eksempelvis oldfruer til styring og kontrol af de daglige rengøringsopgaver. Stuepiger til udførelse af den daglige rengøring af værelser, opfyldning og linnedskift på værelser. Rengøringspersonale til rengøring af hotellets gangarealer, opholds- og receptionsområder. Servicetekniker eller pedel til at varetage den daglige vedligeholdelse af interiør, bygning mv. KIWIK Miljø tilbyder naturligvis også vinduespolering, ejendomsservice samt vores andre services i forbindelse med hotelløsninger.

KIWIK Miljø tilbyder professionelle serviceløsninger til restauration, kantine og køkken i alle formater. Det være sig den daglige rengøring af restaurantens restaurant, køkken, toiletforhold mv. Det være sig den daglige rengøring af kantine og kantineområder. Det være sig grundig rengøring af industri- og storkøkken.

KIWIK Miljø udfører også disse serviceydelser i koncern- og storkunderegi, hvor behovet er i større omfang eller ved flere afdelinger fordelt over forskellige geografiske lokationer.

Desuden løser KIWIK Miljø special- og ad hocopgaver.

KIWIK Miljø er altid til tjeneste ved udarbejdelse af tilbud efter besigtigelse af opgaves art og omfang. Tilbud gives naturligvis uforpligtende.

Såfremt yderligere oplysninger omkring virksomhedens virke måtte have interesse, står vi gerne til rådighed med yderligere information.