Om Kiwik

KIWIK Miljø har eksisteret siden 1996 og er etableret af Direktør Kirsten Wisler. KIWIK Miljø er førende på sit felt - en moderne rengørings- og servicevirksomhed, der tilbyder en bred vifte af serviceløsninger af bedste kvalitet.

KIWIK Miljø levere serviceløsninger i fem hovedgrupper; Rengøring, Vinduespolering, Ejendomsservice, Hotel & Restauration samt Andre Services. Her arbejder vi med hovedfokus på serviceløsninger til erhvervs- og kontormiljøer, skoler, institutioner, klinik, hospital, ejendomme, hotel, restauration, byggeri, renovering samt rengøring efter håndværkere. Vi udfører også vores serviceløsninger i privat regi.

KIWIK Miljø har ophav i ”Smilets by” Århus, men vi opererer ud fra lokale aspekter i det meste af Danmark, hvor vi for så vidt muligt benytter os af lokalt ansatte medarbejdere til udførelse af opgaver.

Hos KIWIK Miljø ansættes der udelukkende modent, stabilt samt ansvarsbevidst personale. Alt personale taler primært dansk og i nogle tilfælde engelsk. Ingen ansøgere bliver ansat uden dokumenteret afsluttet uddannelse, ligesom forevisning af blank straffeattest er en nødvendighed.

KIWIK Miljø er altid til tjeneste med udarbejdelse af overslag og tilbud efter besigtigelse af opgavens art og omfang. Eksempelvis kan et tilbud udarbejdes efter kundes ønske taget i betragtning af antal kvadratmeter, inventartæthed i et eventuelt kontorlandskab, samt hvor ofte rengøring eller anden form for service ønskes foretaget.

Tilbud gives naturligvis uforpligtende.

Måtte yderligere oplysninger omkring virksomhedens virke have interesse står vi altid til disposition med den nødvendige information.

Hos KIWIK Miljø ser vi frem til Deres henvendelse om end det er for en uforpligtende snak eller et uforpligtende tilbud.

Highlights:

2005: KIWIK Miljø bliver for første gang kåret som dansk gazellevirksomhed.

2006: KWIK Miljø bliver for anden gang på blot to år kåret som dansk gazellevirksomhed.

2010: KIWIK Miljø får den flotte AA-kreditvurdering.

2011: KIWIK Miljø er blandt slutdeltagerne i det prestigefyldte vækstmesterskab Entrepreneur Of The Year.

2016: KIWIK Miljø får den flotte AAA-kreditvurdering.

2019: KIWIK Miljø har fået den flotte AAA kreditvurdering for 3. år i træk og er derfor bronze AAA kreditvurderet.

Vi er en kreditvrdig virksomhed baseret p Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mngde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er sledes altid aktuel.