ERHVERVSRENGØRING I SILKEBORG

Hos KIWIK Miljø vil vi ikke nøjes med ok. Derfor udfører vi altid hurtig, men grundig erhvervsrengøring til din virksomhed i Silkeborg, så du får den bedste erhvervsrengøring.

Vi udfører erhvervsrengøring til din virksomhed, så du kan få miljøvenlig rengøring der er skræddersyet til jeres behov. Og til priser der matcher konkurrenternes.

Vil du vide mere om, hvordan vi tager hånd om miljøet, kan du læse det her 

Rengøring til erhverv i Silkeborg

Når vi udfører rengøring til erhverv i Silkeborg, tilbyder vi vores kunder klare og tydelige aftaler.

Hos os er samarbejde med vores kunder vigtigt. Derfor bliver din virksomhed selvfølgelig taget seriøst, og vi tilpasser vores erhvervsrengøring efter, hvad der passer jer.

Alle virksomheder får samme behandling, uanset virksomhedens størrelse. Inden vi starter, besøger vi derfor altid virksomheden for at forventningsafstemme, samt finde frem til jeres behov. På den måde sikrer vi os, at vi sammen får et godt samarbejde.

Efter besøget i jeres virksomhed, laver vi en skriftlig plan for aftalen for erhvervsrengøring. Dette garanterer dig, at du får, hvad du betaler for.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv til os i dag og vi kontakter dig.

  Foruden erhvervsrengøring i Silkeborg, leverer KIWIK Miljø også både slutrengøring og vinduespolering

  Miljøvenlig erhvervsrengøring i Silkeborg

  Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at vi i KIWIK Miljø har et stort fokus på både klima, miljø og bæredygtighed. Vi ønsker hele tiden at blive bedre, og derfor har vi øget vores fokus på flere miljørigtige tiltag. Dette indebærer bl.a. at vi benytter os af miljøvenlige produkter, mærket med Ecolabel, til vores erhvervsrengøring i Silkeborg. Når et produkt er mærket med Ecolabel, betyder det, at produktet belaster miljøet mindst muligt.

  Udover mærket Ecolabel, anvender vi også Cradle to Cradle, som direkte oversat til dansk, betyder vugge til vugge. Hele ideen med Cradle to Cradle er, at alt det vi smider ud, skal genbruges. Vi er yderst stolte af at være en del af dette spændende koncept.

  Vi kommer ikke uden om, at det kræver en del transport, når vi udfører erhvervsrengøring i Silkeborg. Derfor har vi investeret i miljøvenlige biler, der kører langt på literen.

  Klare aftaler om erhvervsrengøring

  Når du laver en aftale med KIWIK Miljø om rengøring af din virksomhed, får du en stabil aftale. I de fleste tilfælde vil det dermed også være de samme medarbejdere der kommer og gør rent. For at sikre, at kvaliteten er i orden, har vi serviceledere tilknyttet alle vores opgaver.

  Vi er fleksible med vores rengøring, og derfor kan vi tilbyde jer en rengøring der passer ind i jeres skema, så der er rent, når I har brug for det.

  Bliv klogere på, hvem vi er ved at læse vore mission, vision og værdier.