VORES PERSONALE

Kompetent rengøringsteam

I KIWIK Miljø har vi flere medarbejdere der kommer med en anden baggrund end dansk. Fælles for dem alle er dog, at de er både kompetente og stabile.

Vi har udarbejdet en personalepolitik, der skal sikre, at vi får en fleksibel organisation, og at vores ansatte får de helt rigtige kompetencer til at varetage opgaverne.

Vores personalepolitik

KIWIK Miljø er med til både at udvikle og ansætte et stabilt og kvalificeret personale.

Vores fokus ligger hovedsageligt på, at vi gerne vil ansætte kompetente medarbejdere, og efterfølgende forsøge at udvikle medarbejderne, så de fastholdes i vores virksomhed.

De ansatte hos KIWIK Miljø kommer med flere forskellige nationale baggrunde. Vi synes ikke, at det er sproget, der er det væsentlige, men i højere grad, at vores medarbejdere er stabile og dygtige til deres fag.

Vi er klar over, at det for nogle af vores kunder er nødvendigt med en medarbejder der taler dansk, hvorfor vi i KIWK Miljø også bidrager til den sproglige forbedring hos medarbejderne.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt på både arbejdsplads og i vores team. Gennem brugen af ergonomiske redskaber, de korrekte arbejdsstillinger, og en løbende dialog, kan vi opnå vores mål sammen.

ANSATTE

Design uden navn (1)

Evy Greve 

Adm. direktør

Tlf21 34 30 88

Mail: eg@kiwik.dk

Yvonne Kjär

Yvonne Kjär

Administrationsansvarlig

 

Tlf. 86 22 23 00

Mail: yk@kiwik.dk​

tina-soegaard

 Tina Søgaard

Driftschef

 

Tlf:  28 35 65 05

Mail: ts@kiwik.dk

Unavngivet (250 x 300 px)

Dorit Petersen

Serviceleder

 

Tlf :5260 6220

Mail: dp@kiwik.dk

Mihai-Andrei Gambala

Mihai-Andrei Gambala

Tilsynsførende

 

Tlf: 31482414

Mail: ma@kiwik.dk

Unavngivet (250 x 300 px)

Birgitte Geisler

Administration

 

Tlf.: 40 16 60 62

Mail: bg@kiwik.dk