HÅNDVÆRKERRENGØRING

​Hos KIWIK Miljø har vi stor erfaring i at gøre rent efter håndværkere på diverse byggeprojekter.

Professionel slutrengøring

Hvis du eller din virksomhed gerne vil have gjort rent efter håndværkerne på et byggeprojekt, så kan KIWIK Miljø være behjælpelige med slutrengøring. Vores team er specialiserede i håndværkerrengøring og anvender skånsomme arbejdsredskaber- og metoder. Dette sikrer, at jeres projekt bliver skinnende rent.

Fleksibel rengøring

Har du brug for hurtig udrykning til et rengøringsarbejde, så er KIWIK Miljøs team klar til at hjælpe dig med din opgave. Vi er yderst fleksible og kan derfor varetage både store og små opgaver inden for ganske kort tid.

Fast aftale på slutrengøring

Når vi hos KIWIK Miljø udfører slutrengøring eller rengøring efter håndværkere, sker dette fra opgave til opgave, hvor vi også kan lave en fast aftale, hvis du ønsker det.

Du kan til hver en tid kontakte KIWIK Miljø og vores specialiserede team, hvis du vil være sikker på at få et resultat, du kan være tilfreds med, til en konkurrencedygtig pris.

VIL DU HAVE ET TILBUD HELT UFORPLIGTENDE?

Kontakt os her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Miljøvenlig slutrengøring

  Vores mange års erfaring i slutrengøring kan gavne din virksomhed, hvis I ønsker et samarbejde med en virksomhed og samarbejdspartner der har fokus på miljøet.

  Det er vigtigt for os, at vi leverer et grundigt stykke arbejde hver gang, og med en slutrengøring hos KIWIK Miljø er du garanteret en slutrengøring der efterlader dit byggeri fuldstændig rengjort og skinnende.

  Slutrengøring i Aarhus

  KIWIK Miljø tilbyder slutrengøring efter dit byggeri i både Aarhus og resten af Østjylland, inkl. Trekantsområdet. Det betyder, at du kan få gjort rent efter håndværkere uanset, om det er i Kolding, Vejle, Randers, eller Skødstrup. Tøv derfor ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Professionel slutrengøring af kontorer og lejligheder

  Vi har mere end 20 års erfaring inden for klargøring og slutrengøring af lejligheder og kontorer, og derfor ved vi, hvordan arbejdet udføres bedst muligt.