VINDUESPOLERING TIL PRIVATE OG ERHVERV

Rene vinduer er afgørende for, at din virksomhed eller dit hjem tager sig bedst ud, både udvendig og indvendig. KIWIK Miljø tilbyder vinduespolering til både private og erhverv, så du kan få et professionelt resultat, både du og dine gæster er tilfredse med.

Vores vinduespudsning i Aarhus kan foregå på to forskellige måder. Enten med indsæbning som er en traditionel vinduespudsning eller med et mobilt vaskeanlæg. Sidstnævnte kan være en fordel for vinduer der befinder sig langt oppe på bygninger, da det dermed ikke er nødvendigt for vores medarbejdere at stå på en stige eller stillads. Et mobilt vaskeanlæg sikrer dermed et godt resultat og en god sikkerhed.

Vi er altid klar til at give dig og din virksomhed et uforpligtende tilbud på professionel vinduespolering i Aarhus. Du skal blot udfylde vores kontaktformular, som du finder nedenfor. Herefter vil vi tage kontakt til dig.

VIL DU HAVE ET TILBUD HELT UFORPLIGTENDE?

Kontakt os her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Få professionel vinduespudsning i Aarhus

  Ønsker du at få professionel vinduespudsning i Aarhus eller i områderne omkring, kan vi tilbyde dig en vinduespudsning af høj kvalitet. Vi efterlader altid vores arbejde veludført med skinnende rene vinduer, præcis som vi har gjort det lige siden 1996.

  KIWIK Miljø leverer vinduespudsning der matcher konkurrenternes priser, men som er fleksibel og tilpasset lige efter dine behov og ønsker.

  Miljøvenlig vinduespudsning i Aahus

  Som navnet antyder, går vi i KIWIK Miljø yderst op i vores miljø. Vi synes, det er rarest at se på vores skønne klode gennem rene vinduer.

  Med omtanke for miljøet bruger vi derfor kun skånsomme rengøringsmidler, der belaster miljøet mindst muligt. Disse rengøringsprodukter er svanemærket eller mærket med EU-blomsten som sikrer minimal belastning af miljøet. Derudover bruger vi det, der hedder osmosevand i vores vaskeanlæg. Osmosevand er vand, der er renset fri for både kalk, salt og jernforbindelser.

  Alle disse tiltag garanterer dig en vinduespudsning der er miljøvenlig, og sammen giver det dig flotte og skinnende rene vinduer og dertilhørende vinduesrammer.