GAVEKORT TIL RENGØRING

Hvis du leder efter den helt perfekte gave, er et gavekort til KIWIK Miljø en oplagt gaveidé, hvad enten det drejer sig om gaven til personen der intet ønsker sig, eller til den travle forælder. Et gavekort til KIWIK Miljø er en stor hjælp i en travl hverdag, hvor bleskift og madlavning fylder det hele, eller hvis der ganske enkelt ikke er tid i hverdagen til at gøre rent.

Kvalitet og tryghed er nøgleordene hos KIWIK Miljø. Vi har et stort fokus på at levere et grundigt og effektivt stykke arbejde, hvor professionalitet og miljøvenlige produkter er i højsædet hos vores mere end 70 privatkunder i Aarhus og omegn.

Hvis du ønsker at købe et gavekort, kan du bestille et gennem vores kontaktformular længere nede på siden. Alt du skal gøre er at udfylde dit telefonnummer samt beløbsstørrelse på gavekortet. Herefter vil vi kontakte dig.

Vores gavekort starter fra 500 kr. inkl. moms. Dette beløb dækker vores rengøringsservice i 1,25 timer.

Gavekort til KIWIK Miljø

Håndværkerfradrag til rengøring

Håndværkerfradraget er et tilskud du som privatperson kan få, hvis du har købt rengøring gennem os. Her har du mulighed for at spare udgifterne til både vinduespolering og rengøring, hvis du noterer dem på din selvangivelse. Når håndværkerfradraget er trukket fra, vil du have sparet 1/3 af dine udgifter.

Har du spørgsmål?

Skulle du have nogle spørgsmål til gavekortene, kan du altid ringe eller skrive til os på en af nedenstående kontaktinformationer.

Tlf: 21 34 30 88

Email: eg@kiwik.dk

BESTIL ET GAVEKORT TIL RENGØRING

Kontakt os, hvis du gerne vil bestille et gavekort.