ERHVERVSRENGØRING

Hos KIWIK Miljø får din virksomhed den bedste service og en effektiv erhvervsrengøring. Vi vil være de bedste til rengøring af erhverv, til at give vores kunder den bedste service og tilbyde disse services til konkurrencedygtige priser.

Erhvervsrengøringsaftale

Hvis din virksomhed ønsker en erhvervsrengøringsaftale, kan du også få dette hos KIWIK Miljø. Vi tager din virksomhed alvorligt lige fra begyndelsen, og vi tilbyder dig og din virksomhed fleksible løsninger, så det passer til virksomhedens behov og ønsker.

Med en aftale for erhvervsrengøring vil du få professionel behandling under hele processen. Inden en aftale indgås, vil vi besøge din virksomhed personligt, så vi sammen kan finde frem til jeres behov. Når vi sammen ser din virksomheds lokaler, kan vi bedre afstemme krav og forventninger.

Efterfølgende udarbejdes en skriftlig plan for din aftale, så du er sikret, at pris og udført arbejde stemmer overens.

Erhvervsrengøring i hele Østjylland og Trekantsområdet

KIWIK Miljø er fleksible, når det kommer til vores rengøringsopgaver, og derfor gør vi rent, når det passer ind i din virksomhed i hele Østjylland eller trekantsområdet.

​Har din virksomhed brug for hjælp til andre opgaver, som eks. klargøring og/eller servering af buffeter og måltider, kan vi også være behjælpelige med dette.

Få skinnende erhvervsrengøring med KIWIK Miljø

Skal KIWIK Miljø også hjælpe dig med at gøre din virksomhed til et rent og godt sted at være, så tag kontakt til os med det samme via nedenstående kontaktformular.

VIL DU HAVE ET TILBUD HELT UFORPLIGTENDE?

Kontakt os her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Vi tilbyder også andre former for rengøring, som bl.a. slutrengøring og vinduespolering

  Få den bedste erhvervsrengøring

  Vores store passion er rengøring til erhverv. Hos KIWIK Miljø er det vigtigt for os, at vi leverer resultater vi kan være stolte af. Derfor vil du heller ikke opleve, at personalet ikke kan udføre en opgave, og til hver opgave kan du kontakte en overordnet serviceleder.

  Vi fokuserer på at have glade medarbejdere, fordi vi synes, at glade medarbejdere er bedst, men samtidig også fordi vores kunders resultater forbedres af, at det er de samme medarbejdere der gør rent hver gang.

  Det betyder også, at vi gør vores til, at personalet bliver efteruddannet, så de hele tiden kan levere den bedste erhvervsrengøring til din virksomhed.

  Der vil altid være en leder tilknyttet det personale som udfører erhvervsrengøringen. Du kan derfor altid kontakte denne serviceleder, hvis du har spørgsmål, kommentarer, ris eller ros.

  Bæredygtig og miljøvenlig erhvervsrengøring

  KIWIK Miljø vægter vores miljø højt, og derfor fokuserer vi på at levere bæredygtig erhvervsrengøring. Derfor har vi også indført følgende tiltag for at tage hensyn til miljøet:

  • Biler der kører langt på literen og som dermed er miljøvenlige
  • Miljørigtige rengøringsmidler der påvirker miljøet mindst muligt
  • Mindsket forbrug af plastik

  Derudover er vores rengøringsmidler altid miljøvenlige og bærer mærkerne Ecolabel og Cradle2Cradle.

  Her kan du læse mere om vores miljø- og bæredygtighedspolitik her

  Miljøvenlig rengøring til erhverv

  Det er ikke kun i Aarhus og omegn, at vi tilbyder og leverer erhvervsrengøring. KIWIK Miljø har flere erhvervsrengøringsopgaver over hele Østjylland, bl.a. i Horsens, Skanderborg, Silkeborg og andre byer i dette område.

  Vi leverer desuden også erhvervsrengøring til hele trekantsområdet. Disse områder tæller bl.a. Fredericia, Kolding og Vejle.

  Professionel erhvervsrengøring til alle virksomheder

  Uanset hvilken virksomhed du er, tilbyder KIWIK Miljø miljøvenlig erhvervsrengøring til alle typer, også hvis du har et kontor, du gerne vil have gjort rent.