HVEM ER VI?

KIWIK Miljø har eksisteret siden 1996 og er førende på sit felt – en moderne rengørings- og servicevirksomhed, der tilbyder en bred vifte af serviceløsninger af højeste kvalitet.

KIWIK Miljø har ophav i ”Smilets by” Århus, men vi opererer ud fra lokale aspekter i det meste af Danmark, hvor vi for så vidt muligt benytter os af lokalt ansatte medarbejdere til udførelse af opgaver.

Vores rengøringsteam udfører dagligt professionel og effektiv rengøring til erhverv i hele Østjylland, og vi har fokus på en fleksibel løsning der passer den enkelte virksomhed.

Vi stræber efter at give vores kunder en rengøring og service af højeste kvalitet til en pris, der matcher vores konkurrenters. KIWIK Miljø er altid fleksible med rengøring og tidspunkterne vi gør rent på, så det passer vores kunder bedst muligt.

VORES MISSION OG VISION

Mission

Vores mission er, at kunder i Østjylland foretrækker os til at foretage deres rengøring. Vi har desuden et ønske at blive genkendt af vores kunder på baggrund af vores høje kvalitet og nære samarbejde. Sidst, men ikke mindst vil vi kendetegnes ved, at vi selvfølgelig altid holder, hvad vi lover og følger lovgivningen.

Vision

Vores vision er, at vi hellere vil samarbejde med vores kunder, frem for kun at blive set som en leverandør af vores rengøringsydelser, hvor vi har den miljøvenlige kvalitetsrengøring i højsædet. Dernæst vil vi gerne være en arbejdsplads, hvor medarbejderne er tilfredse med at være og arbejde, hvor de får mulighed for at udvikle og uddanne sig, så kunderne er tilfredse med rengøringen.

VORES VÆRDIER

Kvalitet er vores passion

Vi har en stor passion for, at alt vi leverer og udfører bliver gjort med den højeste kvalitet. Det sikrer vi gennem vores kvalitetssikringssystem. Ydermere forsøger vi at blive klogere af vores fejl, samt gentage vores succeser og komme frem til flere nye ideer og metoder.

Fokus på miljøet

Vi ønsker at være så miljøvenlige som muligt, hvilket kommer til udtryk gennem vores miljøvenlig biler og produkter. På den måde bidrager vi til vores miljø og overordnede sundhed.

Støtter teamworket

Vi er alle forskellige, og der skal være plads til os alle. Gennem dialogen mellem kunder og serviceledere sikrer vi, at vi støtter hinanden, så vi kan nå vores fælles mål, og få tilfredse kunder.

DET FOKUSERER VI PÅ

Færdigt resultat og effektivitet

Et højt fokus på vores planlægning og arbejdsgange giver os en serviceudførsel i top. Vores fokus ligger samtidig på at forsøge at have de laveste udgifter, men uden at vores kvalitet, arbejdsmiljø eller sikkerhed bliver påvirket af dette.

Miljøvenlig rengøring

Vi fokuserer på at skabe mindst mulig belastning af miljøet. Vi bidrager og tager ansvar for dette gennem nøje udvalgte leverandører, rengøringsmidler, arbejdsmetode og udstyr.

Kvalificerede medarbejdere

Vi har stort fokus på vores lave sygefravær som giver os en stor stabilitet. Samtidig er vores fokus på vores ansattes engagement og loyalitet.

Ledelse der er synlig for medarbejdere

Det er vigtigt for os, at vores ledelse er synlig og dermed er med til at skabe nærvær, support og hurtig reaktionstid over for kunder.

Dokument hos MIljø Rent

GRUNDIG OPLÆRING OG INSTRUKTION

KIWIK Miljø giver en grundig instruktion og oplæring til alle vores medarbejdere, så vi sikrer, at arbejdet udføres korrekt.

Mennesker hos MIljø Rent

ARBEJDSGLÆDE

Ved at opkvalificere medarbejderne gennem uddannelse samt tilfredshedssamtaler, sikrer vi, at medarbejderne udvikler sig og er motiveret.

Pie hos Miljø Rent

FORDELE SOM ANSAT

KIWIK Miljø giver en grundig instruktion og oplæring til alle vores medarbejdere, så vi sikrer, at arbejdet udføres korrekt.

Thumb hos Miljø Rent

Gennem forskellige tiltag har vi fokus på, at alle medarbejdere skal respekteres alle de steder, de arbejder.
Vi har derfor en overenskomst samt ordentlige forhold, der sikrer, at medarbejderne bliver anerkendt.