KONTORRENGØRING

I mange år har vi i KIWIK Miljø haft samarbejde med flere forskellige virksomheder inden for kontorrengøring.

Kontorrengøring i Aarhus

KIWIK Miljø sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde ved rengøring af kontorer. I kan derfor også sagtens møde ind på kontoret, uden at skulle tænke på om kontoret er rent. Hos os er du garanteret rengøring af høj kvalitet, der dækker dine behov hver eneste gang, og vi tilbyder kontorrengøring både omkring og i Aarhus.

Vi har stort fokus på at introducere vores medarbejdere grundigt til kontorrengøring, førend de skal være ansvarlig for en opgave. Dermed kan du trygt lade os tage ansvaret og opgaven med rengøring af kontoret, uanset hvem af vores medarbejdere der udfører opgaven.

Både kvalitetssikring og personlig relation til vores kunder er noget vi hos KIWIK Miljø går meget op i. Du vil derfor også få en personlig kontaktperson, du altid kan kontakte, skulle der opstå spørgsmål til rengøring af kontorer eller andre af vores mange ydelser.

Hos KIWIK Miljø vil vi gerne være samarbejdspartnere med virksomheder fremfor leverandører. Derfor er vi yderst fleksible, og kan rengøre dit og personalets kontor, når det passer jer bedst.

VIL DU HAVE ET TILBUD HELT UFORPLIGTENDE?

Kontakt os her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Miljøvenlig kontorrengøring

  Navnet KIWIK Miljø kommer sig af, at vi hos KIWIK Miljø er yderst miljøbevidste. Vi har dermed også miljøvenlige biler og anvender miljøvenlige produkter i vores kontorrengøring. Vores rengøring af kontorer kan dermed være med til at bidrage til virksomheders fokus på miljøet.

  KIWIK Miljø holder sig konstant opdateret på den miljømæssige udvikling, så vi på den måde sikrer vores kunder, at vi minimerer miljøbelastningen, når vi rengør jeres kontorer. Dette medfører, at vi kun benytter rengøringsmidler der er miljømærket med enten Svanen, EU blomsten, Ecolabel eller Cradle2Cradle. Derudover benytter vi kun klude og mopper lavet af mikrofiber. Alle disse tiltag sikrer os i, at vi belaster miljøet mindst muligt, både når produkterne produceres, når de er i brug, og når de kasseres.

  Vores brug af miljøvenlige produkter til rengøring af kontorer vil samtidig være med til at mindske risikoen for allergi, fordi disse rengøringsmidler ikke indeholder skadelig kemi, parfume eller skadelige tilsætningsstoffer. Det minimale indhold af kemi vil dermed komme både vores og jeres medarbejdere til gode.

  Få professionel kontorrengøring i Aarhus

  En rengøring af dit kontor er vigtigt for både dit indeklima og dit velbefindende på kontoret. Får du ikke gjort rent jævnligt, kan dette medføre et dårligt idnendørs arbejdsmiljø. Dette dårlige indeklima kan hurtigt give dig et dårligt helbred pga. bakterier på mange af dine overflader, og i sidste ende kan det føre til flere sygedage væk fra kontoret, hvilket hverken gavner dig eller virksomheden.

  Med KIWIK Miljø kan du være sikker på at få en kontorrengøring i Aarhus af højeste kvalitet. Vores rengøring gør dit indeklima sundt, hvilket påvirker dig positivt, og det er samtidig noget, vi lægger stor vægt på.

  Vi har endvidere et stort fokus på vores egne medarbejderes trivsel og sundhed, hvilket vi tager hånd om ved at benytte arbejdsstillinger der er ergonomisk korrekte, samt benytte korrekt udstyr og bæredygtige produkter.

  Vores fokus på miljøvenlig rengøring kan dermed bidrage til, at I kan gøre en målrettet indsats mod at sørge for et godt helbred hos jeres ansatte.

  Når du bestiller kontorrengøring af dit kontor i Aarhus eller områderne omkring, så får du en professionel rengøring, uanset om dit kontor er stort eller småt. Du kan trygt stole på, at vi udfører vores arbejde ordentligt med en høj kvalitet.

  Vores fokus på miljøvenlige produkter giver jer samtidig en god samvittighed over for vores miljø, når vi laver kontorrengøring for jeres virksomhed.

  Vil du vide mere om kontorrengøring i området omkring eller i Aarhus, og et samarbejde med os, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tager din virksomhed alvorligt og kan tilbyde jer fleksibel rengøring, når det passer jer og til en konkurrencedygtig pris.