MILJØVENLIG RENGØRING

KIWIK Miljø fokuserer på miljøet gennem:

  • Målrettet indsats mod at finde de mest miljøvenlige produkter
  • Opdateringer og udvikling inden for miljøvenlig rengøring

Til vores rengøring benytter vi kun klude og mopper produceret i mikrofiber, samt rengøringsmidler som alle er miljøvenlige og Cradle2Cradle platin certificeret. Cradle2Cradle er en miljømærkning der overstiger Svanemærket og EU blomsten. Mærkningen betyder, at der er høje krav til, hvor meget produktet belaster miljøet, fra produktet produceres til det smides ud.

Miljø

Miljømærket rengøring

Vælger du miljømærket rengøring hos KIWIK Miljø, er du garanteret:

  • Produkter af ordentlig kvalitet
  • Produkter der ikke belaster vores miljø
  • Produkter der ikke skader din sundhed

Når vi bruger miljøvenlige rengørinsmidler som ikke indeholder parfume, tilsætningsstoffer eller kemi, så er det vores forsøg på at bidrage til et bedre miljø og sundere helbred uden allergi.

Vi har desuden stort fokus på ergonomiske arbejdsstillinger for vores medarbejdere og benytter derfor korrekt og ergonomisk udstyr, der skal mindske arbejdsskader for vores medarbejdere. Ved hjælp af en ekstern fysioterapeut er vi med til at sikre, at medarbejderne ikke nedslides pga. forket udstyr eller arbejdsstilling.

RENGØRING MED FOKUS PÅ KVALITET

Både kvalitetssikring, nærvær og ansvar går hånd i hånd hos KIWIK Miljø, hvilket betyder, at vi tager ansvar for vores opgaver og udfører dem med tilfredshed for kunden. Hos os har du derfor også en fast personlig kontaktperson, du altid kan kontakte på telefon eller mail.

Vi tager ansvar for vores rengøring

For KIWIK Miljø er det vigtigt, at kunden er tilfreds, og derfor har vi fokus på kvalitet og ansvar i alle vores opgaver.

Kaffekop2 hos Miljø Rent
lightbulb hos Miljø Rent

VI TAGER ANSVAR

Thumb hos MIljø Rent

KVALITETSRENGØRING

Timeglas

FLEKSIBEL RENGØRING

Hænder

Vores højeste prioritet er, at vi tager ansvar for vores opgaver, og gør vores kunder tilfredse i alle vores rengøringsopgaver. 

Papir

Vi tager din virksomhed alvorligt. Derfor får du hos KIWIK Miljø en fleksibel rengøringsaftale og rengøring af bedste kvalitet, der passer til din virksomheds behov. 

Timeglas

For os er fleksibilitet vigtigt, når vi udfører vores opgaver. Det giver dig mulighed for at få rengøring på et tidspunkt, der passer dig og din virksomhed.