VORES VISION OG MISSION

Mission

KIWIK Miljø har et ønske om at være den samarbejdspartner, som virksomhederne foretrækker i Østjylland og omegn. Vores mål er at blive kendt for høj kvalitet og et kompetent rengøringsteam som har et lavt sygefravær. Samtidig vil vi også blive kendt for at vi selvfølgelig følger love og regler på området.

 

Vision

KIWIK Miljø vil forsøge at opnå et mål om et samarbejde med virksomheder, fremfor blot at levere en miljøvenig rengøringsydelse. Vi har til mål at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives, og som har fokus på uddannelse af medarbejdere, samtidig med, at vi har tilfredse kunder.

VÆRDIER / FOKUSOMRÅDER

Vores Værdier

Vi fokuserer på kvalitet

Hos KIWIK Miljø er vi passionerede omkring rengøring og at levere et udført arbejde af højeste kvalitet. Dette kan vi sikre gennem vores kvalitetssikring, og samtidig arbejder vi på konstant udvikling og læring fra eventuelle fejl.

Vi vil være miljøvenlige 

Vores fokus på miljøet er stort, og derfor bruger vi kun miljøvenlige produkter i al vores rengøring. På den måde bidrager vi til vores klode og vores sundhed.

Vi har fokus på vores team

Vi anerkender, at alle vores medarbejdere og kunder er forskellige, og derfor har vi fokus på en løbende dialog, så vi alle kan nå et fælles mål og få succes.

Vores Fokusområder

Vi fokuserer på effektivitet og gode resultater 

Hos KIWIK Miljø har vi fokus på at levere resultater af høj kvalitet og som vi er tilfredse med, samtidig med, at vi vil skåne vores miljø. Dette sker gennem fornuftig planlægning.

Vi fokuserer på vores miljø 

Det er vores ansvar at vælge miljøvenlige produkter og skåne miljøet mindst muligt, hvilket sker gennem konstant opdatering og udvikling på området.

Vi fokuserer på kvalificerede medarbejdere

Vi prioriterer vores medarbejdere og deres trivsel, og forsøger at opretholde et lavt sygefravær hos dem.

Vi fokuserer på, at ledelsen er synlig 

Vi går op i, at vores ledelse er i tæt kontakt med både ansatte og kunder, så vi kan udføre den bedste service.